O NAMA

Dobrodošli u Tehnički pregled Gladić, vašeg pouzdanog partnera za sve potrebe tehničkog pregleda i registracije vozila u Somboru i okolini. Naša kompanija je posvećena vašoj bezbednosti na putevima, pružajući profesionalne usluge tehničkog pregleda i registracije vozila kako biste sa sigurnošću i legalno vozili po našim drumovima.

Naša adresa je Štrosmajerova 26, Sombor, gde vas srdačno dočekujemo i stojimo vam na raspolaganju za sve potrebne usluge. Naša lokacija je lako dostupna i obezbeđuje udobnost i praktičnost za sve naše klijente.

Naše usluge

Tehnički pregled Gladić nudi širok spektar usluga kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe za registracijom i održavanjem vašeg vozila. Naši stručni tehničari poseduju bogato iskustvo i prate najnovije zakonske standarde i regulative, pružajući vam pouzdane i precizne usluge koje uključuju:

  • Tehnički pregled
  • Registraciju vozila
  • Osiguranje
  • Pomoć na putu
  • Prenos vlasništva
  • Izdavanje registracione nalepnice
  • PaySpot – šalter za plaćanje, transakcije
  • Prateće usluge i konsultacije za vaše vozilo

PARTNERSTVO SA

AUTO CENTROM GLADIĆ GLASS

Ponosno obaveštavamo naše klijente da imamo partnersku firmu, Auto centar Gladić, koja pruža dodatne usluge kako bismo vam olakšali brigu o vašem vozilu. Auto centar Gladić nudi sledeće usluge:

SERVIS

Mehaničke opravke

Redovno održavanje motora, otklanjanje kvarova.

GLASS SERVIS

Zamena i reparacija stakala

Vršimo reparaciju ili zamenu stakala iz originala.

DIJAGNOSTIKA

Savremeni dijagnostički sistemi

Identifikacija, otkrivanje i otklanjanje problema.

DODATNE

INFORMACIJE

Izrada kodiranih ključeva i kartica

Bez obzira jeste li izgubili ključeve, trebate dodatni set ili želite sigurnosnu kopiju, naša partnerska firma je tu da vam pruži pouzdane usluge kodiranja ključeva i kartica za vaš automobil.

Klima servis

Provera sistema hlađenja i grejanja, dezinfekcija klima uređaja i dopuna freona. Zamena dodatrajalih delova sistema kao i servis.

U našem centru za registraciju vozila, ponosno vam nudimo uslugu PaySpot, što znači da možete obaviti plaćanja i transakcije bezbedno i jednostavno. Ovo dodatno olakšava proces registracije i čini ga još praktičnijim za naše klijente.